Feliratok

Őrangyalom



A film eredeti címe: Мой парень ангел
A felirat tulajdonságai:
FPS: 23,976,
kiterjesztése: srt.
















Őrangyalom

Szásának (Anna Sztarsenbaum) rosszul indul a szilvesztere. Először a váratlanul Moszkván átutazó apja borítja fel a tervezett programját, majd (a szpojlermentesség miatt itt nem
részletezett okokból) összevész a barátjával. Ezután kiderül, hogy az aznapi emeltszintű krisztallográfia vizsgáján egy nőgyűlölő vadállat lesz a vizsgáztató (Gosa Kucenko), és ha ez nem lenne elég, a hülye macskája miatt kiesik az ötödik emeleti ablakon.
 És ekkor jön az Őrangyal (Artur Szmoljanyinov). Először megmenti a lányt a halálos zuhanástól, majd hozzákezd az életének jobbá tételéhez. Sajnos az őrangyal mennyei kiképzése nem sikerült tökéletesen, és hiába képes csodákra, például azt sem tudja, hogy mi az a hajszárító, hogy komolyabb hiányosságokat ne is említsünk. Ezért eléggé kétséges, hogy milyen eredménnyel fog végződni a mentőakció. 

Az Őrangyalom című film nem egy mély filozófiai mélységekbe leereszkedő művészfilm, csupán egy könnyed újévi vígjáték (ami Oroszországban külön műfajnak számít), de mindekinek tudom ajánlani, aki másfél óra önfeledt szórakozásra vágyik.


                                                                                                        Bodor András


A felirat itt található.

1 megjegyzés: