Feliratok

Slove. Egyből a szívbe


A film eredeti címe: Slove Прямо в сердце
A felirat tulajdonságai:
FPS:24
kiterjesztés: srt.



Orosz mozi blog...
Amikor rátaláltam arra a blogra, pont úgy nézett ki mint most. Azóta sem frissült.
Az utolsó előtti bejegyzésében ennek a filmnek a bemutatója van belinkelve. Megnéztem és tetszett. Már akkor felvetődött bennem, hogy jó lenne egy felirat ehhez a filmhez.
Nem sokkal később belekezdtem az első feliratomba.
Írtam Balának mert az Orosz mozi-n van egy feliratgyűjtemény.
Arra gondoltam esetleg oda kerülhetnének a feliratok amiket majd elkészítek idővel. Bala válasza nem volt éppen kedvező. Nem, nem utasította el az ötletet, csak megírta, hogy mostanában nem ér rá a blogra. Végül ügy döntöttem, hogy elindítok én is egy blogot. Ezt.
Ennek a blognak is van egy része, ahová "összegyűjtöttem" a blogon megjelenő filmek feliratait. Ennek az ötletét az Orosz mozi-ból "vettem". De nem bírok vele. Pedig Végh Attila még segíteni is megpróbált, hogy "gatyába rázzam" a kinézetét. Egyszerűen nem bírok a blogmotorral... Sajnálom.
A káosz legyűrt... Ez van.
Nem akartam "komoly" írásműveket erre a blogra. Ha hiszitek, ha nem a terveim között nem szerepelt a többórás gépelés havonta, hogy saját gondolataimat bárki elolvashassa. De nem így alakult.
Többek között azért mert az Orosz mozi már évek óta nem frissül.
Kedves Bala!
Időről-időre "feltűnnek" olyan személyek akik megírják mennyire kedvelték az Orosz mozi-t. Esetleg, hogy hiányzik nekik. Ez a felirat sem készült volna el, ha nincs a blogod!
Remélem tetszeni fog neked a film így is!
                                                   TroA

Ez a bejegyzés egy hamisítatlan akciófilmre kívánja felhívni a figyelmet.
A film cselekménye nem túl bonyolult, inkább látványos. Ahogy az akciófilmeknél lenni szokott.
Adva van egy apa, aki három gyermekéből tudatosan mesterlövészt nevel. Mindhárom gyerek természetesen katona lesz. Ám leszerelni csak kettő tud...
Egyikük rendőr lesz, a másik pedig... Ha jól tudom gumitalpasoknak is hívják őket. Szóval a másik fiú a gumitalpasoknak kezd el dolgozni. Elkezdeni könnyű, de be lehet-e fejezni? Túlélve... Erről szól a film.



Erről az orosz-német-usa koprodukcióról mindig az Orosz mozi jut eszembe...
A feliratot itt találjátok meg.

16 megjegyzés:

  1. Viszont neked eszedbe se jusson abbahagyni!!! :) Nem mondom, hogy minden filmet megnézek, amit itt ajánlasz (mert ez a blog nem csak, vagy nem is a feliratokról szól, feliratot lehet máshol is találni), de -politikától teljesen függetlenül- kell egy orosz filmes oldal is a nem teljesen elamerikanizálódott magyar filmnézőknek :) ( Nekem a közelmúlt orosz filmjei sokkal emberközelibbek, mint a hollywoodi remekek.)

    KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  2. :) Egyenlőre nem jutott eszembe abbahagyni. :)
    Nem mondom, hogy nincsenek hullámvölgyek, de ilyenkor eszembe jut, hogy nem magam miatt csinálom. Ilyenkor az a tudat is sokat segít, hogy nem egyedül az én "vállaimon nyugszik" a blog. (Köszönet illet ezért minden "illetékest"!)
    Köszönöm, köszönjük az elismerésedet!

    VálaszTörlés
  3. Üdv!

    A felirat melyik rilizhez készült?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Darkcomet!
      Három fajta BRRip-en vizsgáltam meg a feliratot. Mindhez jó volt.
      Az FPS azonosság ebben az esetben szerintem elég (Sőt a 23,976-osoknál sincs gond. Legalábbis én nem találtam. Hiszen olyan kicsi a különbség...) Persze, ha gondolod kiválaszthatom az egyik "riliz"-t...

      Törlés
    2. Én a rutracker.org-on néztem. Ott két BRRip van, egy 7 GiB-es csoda, amit mondjuk nem néztem még meg, meg egy 400 MiB körüli eléggé ramaty minőség. A többi DVD RIP, vagy DVD5 illetve DVD9.

      Törlés
    3. http://rutor.org/torrent/284161/slove-prjamo-v-serdce-2011-bdrip-avc-ot-torrent-hzona
      http://rutor.org/torrent/104431/slove-prjamo-v-serdce-2011-bdrip-ot-hqclub
      Másfél gigások és 24 fps-űek.
      A 21 gigás is 24-es ( http://rutor.org/torrent/283325/slove-prjamo-v-serdce-2011-blu-ray-1080p )

      Törlés
  4. Köszi, majd megsasolom. A rutor.org-on nem szívesen keresgélek, mert egy agresszív oldal, tele van kártékony kóddal. Ráadásul az üzemeltetők ellen most adtak ki körözést, zsarolás, gyilkosságra való felbújtás,és egyéb nyalánkságok miatt. Az oldalt Németországból üzemelteti két albán suhanc, akik most éppen szökésben vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom. Az biztos, hogy reklámokkal "bombázza" az oldal a látogatóit. Legalábbis úgy emlékszem... Reklámszűrőt (is) használok. Kénytelen vagyok, mert az orosz oldalakon elég agresszív hirdetések jelenhetnek meg.(Több mint egy éve épp a Yandex-en jártam "pórul".) Ráadásul nem az ízlésemnek megfelelőek. Emlékszem annak idején nagyon zavart ez. De hát vannak jó kis védő plugin-ok...
      Az üzemeltetőkről sem tudok semmit. Nem kizárt, hogy igazad van.

      Törlés
    2. Nos, a rutor.org eredete is eléggé izé, de az általam említett két tag a kinox oldalakat üzemelteti. Szóval tévedtem, elnézést.

      Törlés
    3. Bevallom felkeltetted a kiváncsiságomat. A Rutor domainjának bejegyzése a Pirate Bay egyik alapítójához köthető. Aki, khm... hogy is mondjam (elnézést a képzavarért!)... nem egy morális bajnok.
      http://pcworld.hu/kozelet/szettepnek-a-the-pirate-bay-tarsalapitojat.html
      Hát ilyen ez a kalózsoros...
      Úgyhogy az általad megfogalmazott erkölcsi aggály jogos. Még ha a részleteket összekeverted egy másik üggyel. Mégis jó, hogy írtál ez ügyben, hiszen nem tanuság nélküli az internetes kalózok morálja. Az úgynevezett európai Kalóz Pártok erkölcsi alapja ennek alapján eléggé megkérdőjelezthető.

      Törlés
    4. Nem morális bajnok, de nem is bűnöző. A kinoxos srácokról:

      http://444.hu/2014/11/01/a-vilag-legkemenyebb-kockai/

      http://torrentfreak.com/manhunt-underway-for-possibly-armed-kinox-bitshare-and-freakshare-operators-141031/

      Törlés
    5. Igen, igazad van.
      A két eset nem egészen ugyanaz a kategória.

      Törlés
  5. No én az oldalon kifogtam pont azt az mkv-t, amihez nem passzolt, a második HDriphez sem, végül beigazítottam inkább.:) Más, már kérdeztem, csal valszeg rossz helyre írtam, a Lichny nomerhez egy feliratban felesleges reménykedni? :) Pedig még magyar kiadásról is volt szó, de semmi hír...helyette nézhetjük vagy 3 változatban hogy az amcsi szupertestőr hogy menti meg a Fehér Házat....:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem felesleges reménykedni a magyar feliratban (Licsnij nomer). Megnéztem a filmet. De idén biztos nem tudom elkezdeni a munkát.
      Ezt veheted ígéretnek.

      Törlés
  6. Köszi a választ, szerencsére nem sok van már az évből..) Amit nem értek, beharangozták a mozi premiert, itt vidéken persze nem volt, de egy dvd kiadás kellett volna legyen, de akárhogy nézem az online dvd shoppokat sehol nincs...
    De, ez van, így is köszönjük a sok feliratot, jő párát mi is felhasználtunk az oldalunkra is(természetesen forrás megjelöléssel), köszönjük a munkádat!

    VálaszTörlés
  7. Kellemesen fogyasztható mozi. Engem emlékeztet a régi olasz maffia filmek némelyikére, amelyekben kiderül, aktuális a régi kérdés: Ki őrzi az őrzőket?
    Pörgős, bár sok újat nem kínáló kalandfilm a modern orosz alvilágról. Látszik, hogy a kitalálói készültek a műfajból, sok elődöt megnéztek akció vonalon. Viszont joggal kifogásolható benne, hogy a vágástechnika gyakorta szemfájdító, a lassítások nem sokat tettek a hangulathoz, a gyorsítások pedig igazából fölöslegesek. Viszont a csajok szépek...:)
    Egy laza estére jó, de kult mozivá nem fogja magát kinőni.

    VálaszTörlés